Tietoa palvelusta

Taloushallinnon ammattilaisten lakitietopalvelu

Taloushallinnon lait -verkkopalvelu tarjoaa taloushallinnon asiantuntijoille kaiken tarvittavan säädöstiedon, viranomaisohjeet, oikeuskäytännön, uutiset sekä huippuasiantuntijoiden tarjoileman tulkintatiedon – kaikki yhdestä palvelusta.

Aina ajantasainen palvelu pitää sinut ajan tasalla oman alasi sääntelystä ja sen muutoksista. Palvelun avulla varaudut ajoissa tuleviin säädösmuutoksiin. Oikeuden päätöksistä näet, miten merkittäviä kysymyksiä on ratkaistu ja millaisia tapauksia on käsitelty.

Mitä Taloushallinnon lait -palvelu sisältää?

Lainsäädäntö: Kaikki keskeinen taloushallinnon ammattilaisten tarvitsema lainsäädäntö esitöineen aina ajantasaisena. Palvelu sisältää taloushallinnossa tarvittavat lakitiedon sisällöt verotuksen, kirjanpidon, tilintarkastuksen, yhtiöoikeuden, työoikeuden, rekisterien, korkojen, takauksen, määräaikojen, maksukyvyttömyyden, yrityssaneerauksen ja rikosoikeuden aihepiireistä.

Säädösseuranta: Näet palvelusta aina lainsäädännön uusimmat muutokset.

Oikeuskäytäntö: Palvelusta löydät viranomaisohjeet ja oikeuskäytännön helposti käytettävässä muodossa. Palveluun sisältyvät korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden ja keskusverolautakunnan ratkaisukäytäntö, syventävät vero-ohjeet ja kirjanpitolautakunnan yleisohjeet ja ratkaisut.

Uutiset: Kirjanpitoa, verotusta, yhtiöoikeutta ja tilintarkastusta käsittelevät uutiset sekä hallituksen esitykset auttavat seuraamaan lainsäädännön muutoksia.

Käytännönläheiset artikkelit: Palveluun on koottu alan asiantuntijoiden kirjoittamia säädösten sisältöä avaavia ajankohtaisia artikkeleita.

Oikeustapauskommentit: Runsaasti alan asiantuntijoiden laatimia vero- ja yhtiöoikeudellisia oikeustapauskommentteja.

Kirjanpitolaki käytännössä –digikirja: Leena Rekola-Niemisen suosittu ja käytännönläheinen teos kuuluu palvelun hintaan.

Viikon kysymys: Palvelussa julkaistaan säännöllisesti taloushallinnon ja verotuksen arvostettujen asiantuntijoiden vastauksia alan ajankohtaisiin kysymyksiin.

Asiakaspalvelu

Avoinna arkisin klo 8-16 (ma 9-16)

puh. 020 450 05
asiakaspalvelu.publishing@edita.fi